Sellaista täällä vietellään. Tosin hieman laiskaa sellaista:

1. Remontti on täysin jäissä.

Olen kyllä nyt saanut kaiken päätettyä, millaiseksi minkäkin haluan, mutta sitten on se toteutuspuoli. Kuka tulisi ottamaan meidän tapus-Leon vuorokaudeksi, niin saataisiin jotain tehtyä täällä??? Tosin en voi kaikesta syyttää Leoa, omaa laiskuuttakin on. Ja sitten sitä "ei nyt huvita"- ja "kun et sinäkään mitään tee niin en minäkään"-oloa. Ts. Kta on turha saada tekemään remonttia arki-iltoina, kun se on niin väsynyt. (tuon viimeisen lauseen kirjoitin sellaisella niin vissiin tyylillä, ettäs tiedätte!)


2. Leo ei nuku öitä eikä oikein päiväuniakaan.

Ilmeisesti sillä on sellainen pohdin kaikkea -vaihe, jolloin ei kuulukaan nukkua vaan häröillä ja kitistä kaiket yöt. "Raskasta!" sanoo Laurelin. Samaa sanoo kyllä Kkin. Tosin kitinä voi johtua jatkuvasta nälästä (Leo siis syö taas n. 5-7 kertaa yössä). Olenkin hieman lisännyt Leon syömäkertoja päivän aikana elikkä lisää vain kiinteitä ruokia. Nyt syödään siis aamupalaa, lounasta, välipalaa ja iltapuuro. Viime yönä hieman jo helpotti. Katsotaan siis viikon päästä.


3. Pyykkikasa sen kuin kasvaa.

En ole jaksanut pestä muutamaan päivään pyykkiä. Konehan ne pyykit pesee, mutta kun ei jaksa täyttää ja tietää, ettei huvita ripustella niitä kuivumaan niin sitten ei pese konekaan. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että perheemme puhtaiden vaatteiden arsenaali alkaa olemaan ihan lopussa. Leolla ei ole nyt yhtään puhdasta bodya. Ehkä mä kohta laitan sen pyörimään...

Alan olemaan vähän väsynyt tähän arjen pyörittämiseen kaaoksessa. Tarvis jo olla tavarat paikoillaan, kun ei tästä oikein tuu mitään.

Mutta on tässä tulossa pieni piristyskin: Viikonloppuna, lauantaina, Maijalla on keikka Savoyssa, jonne me tyttöjen kanssa mennään. Sitä ennen on varattu pöytä Vespasta (ihanin italialainen Helsingistä ts. sieltä saa melkein yhtä hyvää pastaa, mitä sain vuonna 2000 ihka oikeassa sisilialaisperheessä ihka oikean sisilialaismamma laittamana, slurps!). Lopuksi voisi vielä kipaista johonkin ihquun paikkaan drinksuille ennen kotiin menemistä :)

Arg! Nyt se lapsi heräsi! Ei se nukkunut kuin puolituntia. Sain nukkuu vielä vähän, niin saisin sen kirotus pesukoneen pyörimään...

Palailaan...joskus!