Onpa taas ehtinyt vierähtää viikko, kun viimeksi olen tänne kerennyt raapustelemaan. nyt en muista, mutta taisin aloittaa viime merkinnänkin samalla lailla...

Aloitetaan nyt vaikkapa lauantaista, jolloin oltiin Mirkun ristiäisissä. Tässä en nyt kerro, koska Hanna ei ole vielä ehtinyt itse paljastaa, mikä Mirkkuselle tuli nimeksi. Mutta odotellaan virallista paljastusta...

Lauantai-iltana tehtiinkin sitten piiitkä kävelylenkki ympäri Leppävaaran maita ja mantuja. Pojalla on ollut viime aikoina hieman ongelmia tuon nukkumisasian kanssa. Tai kyllä se sitten nukkuu, kun se nukkuu, mutta se nukahtaminen: Voiko olla enää vaikeampaa asiaa?!? Vaunuissa se nukkuu melkein aina, kun vain lähtee liikkeelle, joten ajateltiin, että jos se nyt ees sen lenkin verran nukkuis ja niin nukkuikin: melkein kaksi tuntia se veteli hirsiä vaunuissa, kun äippä ja iskä ravasi lähitienoon katuja ja kujia!

Mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että oli se lenkkeily meidänkin mielestä kivaa. Niillä reissuilla tulee (kuten olen tästä jo aikaisemminkin sanonut) puhuttua asioita, joista ei jostain syystä tule muuten kunnolla jutskailtua. Tällä kertaa höpistiin asunnon ostosta ja lainojen kilpailutuksista.. Mutta siitä asiasta joskus myöhemmin lisää, kunhan saadaan asiat hieman eteenpäin.

Nyt on poika kuitenkin täyttänyt jo 2 kuukautta. Varsinainen juhlapäivä oli sunnuntaina ja sitä juhlistettiin niin, että Laurelin ja K olivat Fransmannissa syömässä. :) Ruoka oli hyvää, mutta valitettavasti lastenhoitomahdollisuudet olivat olemattomat. Ruokasalissa ei saanut imettää, vessassa istumapaikkana oli wc-pönttö, hoitoalusta oli likainen eikä sille ollut paikkaa mihin sen laittaa. Lavuaarin päällä sitten vaihdoin pojalle kuivat ja imetin wcssä! Ei siis tarvi mennä uudestaan ainakaan pojan kanssa. Mutta oli muuten vaikea löytää kivaa ja meidän mieleistä ravintolaa helsingistä, johon olisi vaivattomasti päässyt vaunuilla. Maya olisi ollut tosi jees, mutta sinne oli niin ahdas sisäänkäynti, ettei meidän Emmaljungilla olisi sinne mahtunut. Ikävää, mutta eipä sille oikein voi mitään. Vinkkejä otetaan muuten vastaan hyvistä paikoista Helsingissä, mihin lapsen ja vaunujen kanssa pääsee! Sitä voisi vaikka tehdä sellainen listuurin asioista... :) Muuten se sunnuntai menikin aika rennoissa ja hiljaisissa tunnelmissa...

Mitenkäs sitten tämä viikko? Joka päivä ollaan ainakin oltu pitkällä kävelyllä:

Maanantaina Hannan kanssa Käpylän kulmilla. Käytiinpä muuten Petikossakin Eurokangasostoksilla, mutta eipä siitä sen enempää. Seuraavan kerran mennään autolla!

Tiistaina käytiin lääkärillä (ensimmäistä kertaa), kun Leolla nuo silmät alkoi kovasti vuotamaan. Nyt se kuitenkin jo helpottaa, kun saatiin tippoja. Tiistaina oltiin myös Ninskin kanssa melkein perinteeksi muodostuneella tiistailenkillä. Totuuden nimissä sanotaan pienellä, että tämä oli ensimmäinen tiistailenkki, mutta ollaan jatkamassa niitä ihan oikeesti ainakin tämän vuoden loppuun!

Keskiviikkona pitikin sitten olla kotosalla ja pestä pyykkiä siivouksen ohella, mutta lähdettiinkin käymään kaupassa ja pankissa. Tällä kertaa oltiin kentoliinalla liikkeellä ja otti muuten ihan kohtuudella tuonne jalkoihin ja peppuun kun kantoi sen pari tuntia tuollaista kuusi kiloista möykkyä! No, mutta matkalla törmättiin ystävään, jonka luokse sitten lähdettiin kyläilemään.
Illalla köllittiinkin sitten kotosalla ihan kaikessa rauhassa ja pelattiin pitkästä aikaa Yatzya :D JEE!! Mä oon niin haka siinä ;) (heh heh)

133830_S.jpg